Jumpin’ Picknick Festival

Jumpin' Picknickfestival 2021

Kijk voor meer informatie en het programma op de facebookpagina van het evenement of op de website van Stichting Bruisende Events (https://stichtingbruisendeevents.nl/jumping-picknick-festival/)

Voor meer informatie en Interview afspraken neem dan even contact op met:

Esmeralda de Jong

Katwijks familiefestival Jumpin’ Picknick krijgt vorm

Jumpin’ Picknick festival

Het JumpinPicknickfestival, dat op 3 juli 2021 gehouden zal worden op het veld van de Goerie, zal worden georganiseerd met de dan geldende Coronamaatregelen.

Het Katwijkse Jumpin’ Picknickfestival is al jaren een plek waar gezinnen kunnen genieten van een vrolijke mix van muziek, kinderactiviteiten en hapjes en drankjes. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud.

Om te zorgen dat het festival veilig toegankelijk is, zal de organisatie nauw contact blijven houden met de gemeente en veiligheidsdiensten , om te voldoen aan de dan geldende Coronamaatregelen en veiligheidseisen.

Het Jumpin’ Picknickfestival op de Goerie is een echt familiefeestje. Op het grasterrein van de ijsbaan kunnen mensen picknicken, chillen, genieten, een drankje drinken en gebruikmaken van de foodtruck.

De hele dag is er live muziek ..... Support Act & Ace, twee doorgewinterde bands.
Ace , een trio dat bekende en onbekende akkoestische unplugged nummers speelt. Van Eric Clapton tot the Stones.
Support Act, een coverband met de de beste muziek uit afgelopen decennia. Een top 40 band met alleen maar the greatest songs!

Voor de kinderen zijn er springkussens, een stormbaan, schminken, een silent disco en vele andere activiteiten.

Jumpin’ Picknick is een kleinschalig festival om families weer bij elkaar te brengen. Passend in het huidige tijdsbeeld. Het festival komt mede tot stand met steun van Sponsors, Welzijnskwartier en de Gemeente Katwijk.

Voor alle leeftijden en lagen van de bevolking

Het Sociaal Maatschappelijke karakter staat hoog in het vaandel!

Recensies

lees de ervaringen van eerdere bezoekers

Een heel gezellig evenement, met genoeg wat wils voor iedereen. De volgende keer zijn we weer van de partij!

Marjolein van Duyn

Na al twee x op het jumping picknickfestival te zijn geweest kan ik het iedereen aanraden.
Het is een super  leuk festival om met kinderen naar toe te gaan en niet duur, er is van alles te doen, zoals de naam al zegt zijn er zijn veel springkussens maar ook andere activiteiten voor kinderen die tegen een kleine betaling gedaan kunnen worden.
Aan de innerlijke mens wordt altijd goed gedacht er staan diverse trucks met wat te eten, drinken, ijsjes en suikerspinnen.
Kortom als je kunt zou ik zeker een kaartje kopen en er even gaan kijken. Het is de moeite waard.

Nienke

Leuke muziek, een goede sfeer, en de kinderen hadden genoeg te doen om de hele middag te genieten. Een echte aanrader als je met je gezin naar een festival wilt.

Stephanie Brussee

Jumpin'PicknickFestival vrienden

Met dank aan onze sponsoren

B & J Verhuur Party Services
Boels Rental
Buitenbos Automotive
Domino's
Dream Sound Entertainment
Gemeente Katwijk
Goud Koffie Wijnbar
Horesca Horecavo
Hotel Zee en Duin
Leven! Magazine
Marco Eitens Transport
Molecaten
Otto Advies
Schaddé van Dooren
Sunday's Verantwoord Zonnen
Jumpin'Picknickfestival 3 juli 2021

Wordt maatje/ sponsor van dit te gekke festival

Wordt maatje/ sponsor van dit te gekke festival.
Dit kan al vanaf 50 euro!!
jumpin'picknick-promo