Jumpin’ Picknick Festival 2023

Verslag van een geslaagd familie evenement

Editie 2023!

Jumpin'Picknickfestival 2023

Zaterdag 24 juni vond al weer de 6e editie plaats van het Jumpin"Picknickfestival, georganiseerd door Stichting Bruisende Events.

Lokale bands brachten muziek ten gehore voor een mooie gemêleerde groep aanwezigen. Van kleine kinderen tot ouderen die een kijkje kwamen nemen op het veld.

Het veld was dit keer verkleind door het neerzetten van hekwerk met sponsordoeken, waardoor de verbinding beter gelegd kon worden en mensen eerder met elkaar in gesprek gingen, dat was goed zichtbaar.

Naast muziek was er weer volop vermaak voor de jongeren en werd er ook gedacht aan de innerlijke mens. Dit keer, naast de snackkar van "S Heerenloo en suikerpinkraam, ook loempia's van een lokale ondernemer en snoepgoed van "t Smausje die een aantal cliënten had ingezet. Verder kon men deelnemen aan het maken van een prachtig kunstwerk gesponsord door de Wijkraad van de Hoornes. Dit kunstwerk zal her en der nog te zien zijn!

Vrijwilligers hebben alles in goede banen weten te leiden. Mooi ook hier was te zien dat mensen met een beperking ook welkom waren om hun steentje bij te dragen en zich heel belangrijk voelden in het geheel.

De hitte speelde gelukkig geen parten, maar desondanks had de organisatie gezorgd voor extra water, bakken gevuld met water en een sproeier voor verkoeling!

Terwijl de dj's van Welzijnskwartier en de bands Aphrodisiac en the Afternooners hun muzikale klanken over het veld lieten horen, de mascottes van Domino's Pizza en de MiniDisco rondliepen, knipte de Gratis Kapper tientallen mensen voor het goede doel, of indien men zelf niet genoeg te besteden had, helemaal gratis!

Dunavie had een heerlijke koffiecorner neergezet met een Barista en stand waar men even een praatje kon doen. Ook hier was de verbinding goed zichtbaar.

DSV bracht ouderen naar het terrein die zelfs uit hun scootmobiel kwamen om een dansje te wagen op nummers uit de jaren 60/70. Zij genoten volop van een hapje, drankje en de kinderen die over het veld scharrelden.

Toen de laatste noot om 18uur gespeeld was, wilden gezinnen nog lang niet naar huis. Een goed teken! Op naar 22 juni 2024...de 7e editie van het Jumpin"Picknickfestival te Katwijk.

Dank aan alle sponsors en gemeente Katwijk

Samen sterker!

Terug 'blik' naar 2023!

Recensies

lees de ervaringen van eerdere bezoekers

Een heel gezellig evenement, met genoeg wat wils voor iedereen. De volgende keer zijn we weer van de partij!

Marjolein van Duyn

Na al twee x op het jumping picknickfestival te zijn geweest kan ik het iedereen aanraden.
Het is een super  leuk festival om met kinderen naar toe te gaan en niet duur, er is van alles te doen, zoals de naam al zegt zijn er zijn veel springkussens maar ook andere activiteiten voor kinderen die tegen een kleine betaling gedaan kunnen worden.
Aan de innerlijke mens wordt altijd goed gedacht er staan diverse trucks met wat te eten, drinken, ijsjes en suikerspinnen.
Kortom als je kunt zou ik zeker een kaartje kopen en er even gaan kijken. Het is de moeite waard.

Nienke

Leuke muziek, een goede sfeer, en de kinderen hadden genoeg te doen om de hele middag te genieten. Een echte aanrader als je met je gezin naar een festival wilt.

Stephanie Brussee

Jumpin'PicknickFestival vrienden

Met dank aan onze sponsoren

Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events