Jumpin’ Picknick Festival 2021

Verslag van een geslaagd familie evenement

Editie 2021!

Jumpin'Picknickfestival; 3 juli 2021

Stichting Bruisende Events organiseerde 3 juli de 4e editie van het Jumpin’Picknickfestival samen met alle vrijwilligers met groot plezier. Als 1 grote festivalfamilie zijn we nog steeds groeiende. Ons sociaal maatschappelijk doel, wordt steeds beter bereikt. Met de komst van ouderen (DSV) die gezellig een kopje koffie aangeboden kregen en de lunch nuttigden op het festivalterrein, de opening van de burgemeester, de inzet van ’S Heerenloo (mensen met een verstandelijke beperking die onder begeleiding de snackkar runden) , Welzijnskwartier die jong talent hun dj-kunsten liet vertonen, een graffitispuiter die namens de gemeente en organisatie een coronakunstwerk maakte waar iedereen deel aan kon nemen, Wonderland dat jonge kinderen op allerlei manieren wist te betrekken bij het festival, de gemeente, Fonds1818 en andere sponsors die het mogelijk maakten dat de toegang gratis was , de DOE MEE REGELING waarmee mensen met een sociaal minimum hun kosten voor betaalde activiteiten konden declareren, maakt dit festival uniek en toegankelijk voor alle lagen van de bevolking.

Het bezoekersaantal was ingeraamd voor 2x500 man in cirkels/ bubbels (2 tijden ivm Coronamaatregelen). Echter waren er meer cirkels. Uiteindelijk zijn er ruim 1250 mensen binnen geweest gedurende 6 uur.

De muziek werd verzorgd door Ace, een 4 tal oude van dagen, die al een jaarlang geen optredens meer hadden gehad. Zij mochten het spits afbijten na het doorknippen van het lintje door burgemeester Visser. De sfeer zat er na 1 uur goed in, waarna Support Act haar aantreden deed op het podium. Met als gastoptreden van niemand minder dan Leona Phillipo , winnares van TVOH , werd het helemaal een feest.
Tussendoor kreeg jong talent van Welzijnskwartier de kans hun dj skills te vertonen. Was er voor de jeugd genoeg te doen zoals schminken door A&C Party, Graffitispuiten aan een KUNSTWERK voor en door iedereen met als thema "We beat Corona", vlechten zetten en vertoeven op 1 van de luchtkussens.

Tevens kon men genieten van een heerlijke suikerspin, snack of drankje aan de bar.

Door het goede weer, alle sponsors en gemeente Katwijk hebben tientallen gezinnen van alle lagen van de bevolking een fantastische dag gehad!

Terug naar het oude normaal

Terug 'blik' naar 2021!

Recensies

lees de ervaringen van eerdere bezoekers

Een heel gezellig evenement, met genoeg wat wils voor iedereen. De volgende keer zijn we weer van de partij!

Marjolein van Duyn

Na al twee x op het jumping picknickfestival te zijn geweest kan ik het iedereen aanraden.
Het is een super  leuk festival om met kinderen naar toe te gaan en niet duur, er is van alles te doen, zoals de naam al zegt zijn er zijn veel springkussens maar ook andere activiteiten voor kinderen die tegen een kleine betaling gedaan kunnen worden.
Aan de innerlijke mens wordt altijd goed gedacht er staan diverse trucks met wat te eten, drinken, ijsjes en suikerspinnen.
Kortom als je kunt zou ik zeker een kaartje kopen en er even gaan kijken. Het is de moeite waard.

Nienke

Leuke muziek, een goede sfeer, en de kinderen hadden genoeg te doen om de hele middag te genieten. Een echte aanrader als je met je gezin naar een festival wilt.

Stephanie Brussee

Jumpin'PicknickFestival vrienden

Met dank aan onze sponsoren

Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events
Sponsors Stichting Bruisende Events